Slažem se

Moj.hrvatskitelekom.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja portala. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića.

 • Provjerite račune

  Jednostavno i brzo provjerite iznos računa, saznajte podatke za plaćanje i status plaćanja te aktivirajte e-račun. Aktivacijom e-računa vaši računi su svi na jednom mjestu i pogodniji za plaćanje Internet bankarstvom, a šume su vam zahvalne!

 • Upravljajte troškovima

  Provjerite status potrošnje prometa, minuta ili SMS poruka za svaku pojedinu tarifu, opciju i paket. Ne dopustite da troškovi upravljaju vašim životima – vi upravljajte njima, brzo i jednostavno, na jednom mjestu.

 • Uređujte pakete, tarife i opcije

  Provjerite aktivnu tarifu, odaberite opcije po svojoj mjeri, birajte između mnoštva paketa u ponudi i pronađite najbolje za sebe. Aktivirajte, deaktivirajte i administrirajte sve pakete, tarife i opcije u samo nekoliko klikova.

 • Šaljite besplatne SMS poruke

  Putem Moj Telekom korisničkih stranica besplatno šaljite SMS poruke, a pomoću Virtualnog tehničara možete u par koraka otkloniti smetnju u radu usluga ili opreme.

Od sada se brže i jednostavnije pronađite usluge i proizvode koji vas zanimaju.

U novom izborniku Mobilni uređaji lakše pronađite traženi uređaj uz pomoć ikona koje predstavljaju kategorije kao što je smartphone s određenim operativnim sustavom, tablet ili USB stick za mobilni internet.

Ako tražite najbolju ponudu i ne žele propustiti dobar popust, sve promotivne akcije i sniženja sada su izdvojeni na jedno mjesto pod nazivom Promotivne akcije.

Odgovore na česta pitanja pronađite pomoću Korisničke podrške, a želite li registrirati novi ili prijaviti se postojećim korisničkim profilom, odabirite Moj Telekom i administrirajte svoje usluge na jednom mjestu.